Jeg har lenge ergret meg over den dårlige og ustabile bloggplattformen til VG Blogg. Den eneste grunnen til at jeg flyttet over til VG Blogg fra Dagbladets blogging.no (som var like ille) var at Dagbladet sluttet å fremheve blogger på forsiden. Da tok det svært kort tid før blogging.no var død. Nå har VG Blogg gjort det samme. De har åpnet for at en hvilken som helst blogg, uansett plattform, kan fremheves. I tillegg er de fleste bloggene som fremheves den siste tiden ikke fra VG Blogg.

Jeg har lenge vært en av VG Bloggs desidert mest populære og besøkte blogger, og til tross for at de svært sjeldent fremheves på VGs forside har jeg gjennomsnittlig hatt ca 200 stjerner per artikkel, noe som er flere enn selv de fleste bloggene som blir fremhevet av VG. Den siste artikkelen min før stjerneratingene ble fjernet fra VG Blogg (nok en grunn til å forlate skuta) hadde 657 stjerner.

VG har gjennom sine handlinger klart og tydelig sagt at de ikke ønsker at kvalitetsbloggere skal benytte seg av VG Blogg og plattformen går trolig samme skjebne i møte som blogging.no. Jeg ønsker ikke å være med på den dødsspiralen, særlig nå når det ikke finnes en eneste god grunn til å være på VG Blogg. Derfor starter jeg opp en ny blogg på onarki.no/blogg. Jeg håper at så mange av mine lesere følger meg over dit som mulig, og dersom du linker til bloggen er det kjekt om du oppdaterer adressen.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende