Vel, da er det offisielt: selv tilhengere av det fascistiske kommunist-regimet i Nord-Korea får mer mediaoppmerksomhet enn liberalister i Norge! Gjennom årenes løp har jeg registrert at nazister får slippe til i media, al-Qaida og radikale muslimer kommer ofte i media med sin versjon. Kort sagt, psykotiske ekstremister med helt åpenbare vrangforestillinger får lov til å fortelle sin versjon av virkeligheten, selv når det er åpenbart at dette er fullstendig på jordet.

Liberalister derimot har så vidt jeg vet aldri fått slippe til en eneste gang i norsk media og fortelle om liberalismen. Dette til tross for at det finnes massiv og overveldende dokumentasjon på at liberalismen er den suverent overlegne måten å organisere et samfunn på. Paradoksalt nok oppfører norsk media seg som myndighetene i Nord-Korea. Spør du en vanlig mann på gata i Nord-Korea om hvor mange land han tror det finnes i verden får du “6-7 stykker” som svar. Nord-Koreanere vet INGENTING om verden rundt seg og hvor tilbakestående de er sammenlignet med land som har omfavnet liberalistiske idealer til en viss grad.

Men mens sannheten om kapitalismen er en strengt bevoktet statshemmelighet i Nord-Korea som myndighetene der bruker enorme ressurser på å forhindre folket i å finne ut av utfører norsk media denne oppgaven helt frivillig og med entusiasme. Derfor vet det norske folk INGENTING om liberalisme og kapitalisme. Alt som har blitt fortalt dem om liberalismen er blitt fortalt av sosialister i barnehagen, skolen, universitetene og mediene. Og budskapet de får presentert er omtrent det samme som Nord-Korea forteller sine innbyggere: kapitalismen er forferdelig, sosialismen er det ultimate samfunnssystemet.

Så hjernevasket er den norske befolkningen at sosialister i Norge helt seriøst og åpenlyst uten skam kan påstå at livsnødvendige oppgaver som helse og skole bør drives av staten (dvs. på samme måte som i Nord-Korea) fordi ellers blir det så dyrt! Dette får de lov til å si uten at media latterliggjør dem som ekstremistiske tullinger. Faktisk får de lov til å si det uten at en eneste kritisk røst arresterer dem for deres virkelighetsfjerne vrøvl. Dette er ikke bare dårlig journalistikk, det er å være medskyldig i å støtte opp om en ideologi som i Nord-Korea forårsaker sultekatastrofe.

Ja, for tenk litt over det: mat er jo den aller mest livsnødvendige oppgaven av dem alle. Hvis Nord-Korea-metoden (dvs. statlig, sentralstyrt sosialisme) er så fantastisk hvorfor er det da sultekatastrofe der samtidig som det er overflod av mat i Vesten? Hvorfor er det ingen sosialister i Norge som sier at staten burde ta seg av all matproduksjon?

Sannheten er at kapitalismen med sitt grusomme, forferdelige profittjag har effektivisert jordbruket og fått ned kostnadene med over 95%, og dette faktumet er så åpenbart at selv ikke sosialister drømmer om å fornekte det. For 200 år siden måtte folk i Vesten jobbe 70 timer i uka bare for å klare å skape nok mat til livets opphold. I dag klarer de seg med 3-4 timer i ukas arbeid for å dekke mat. Og hvis du lurer på hvorfor maten er så billig så bør du ta en titt på denne videoen. Et bilde sier mer enn 1000 ord sies det. Følg med, og da skjønner du at dagens moderne jordbruk — som gjør at vi alle i dag vasser i overflod — går Jesus i næringen. På denne videoen produseres nok mat til å mette 5000 munner  i minuttet.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Når du har sett denne videoen av dette kapitalistiske mirakelet som metter jordens milliarder så tenk litt over hvor ufattelig urimelig, løgnaktig, uvitende og virkelighetsfjernt sosialistenes påstand er at staten er nødt til å ta seg av livsnødvendige oppgaver fordi ellers blir det for dyrt. Neste gang du hører denne vanvittig frekke og grove løgnen så arrester ekstremistene som påstår dette og be dem flytte til Nord-Korea hvor staten faktisk har som oppgave å utføre slike livsnødvendige oppgaver som å produsere mat. Da vil de etter kort tid se slik ut:

Nord-koreanske barn

Nord-koreanske barn

Dessverre er det bortimot utenkelig at du skal kunne få lese om slike fakta i norske medier.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende